Här är veckans toppnyheter 6-12 juni

Folkfest med studenter i hela stan, restaurangboom – och unik tomt till salu. Här är ett urval av den senaste veckans mest lästa artiklar.

ANNONS
LocationKungsbacka|

Restaurangboom i stan – här är senaste matställen

Kungsbacka växer så det knakar och den helt nya stadsdelen Valand håller på att ta form. Expansionen har gjort att fler restauranger hittat hit. Kungsbacka-Posten har listat de senaste matnykomlingarna i centrala Kungsbacka – både de som flyttat hit, och de som är på gång.

Här avslutas studentveckan – med glädjetjut, skratt och bubblor

Den tredje och sista studentdagen firades stort på flera platser i Kungsbacka. På fredagen gick förutom de sista klasserna på Aranäs och Elof Lindälv, även de fristående skolornas studenter ut. Se 75 bilder från utspringen i artikeln nedan.

Marcus och Olle skippade studentflaket – tog helikopter i stället

Studentflak, cabbe eller en riktig amerikansk muskelbil? John Fjellström skippade alternativen och beställde en helikopter för att ta hem sonen Marcus och hans kompis Olle till studentfesten. Se när de lyfter från studentfesten i artikeln nedan.

ANNONS

Historisk försäljning – anrik tomt till salu i Kungsbacka

En unik tomt i ett av Kungsbackas mest klassiska kvarter ligger nu ute till försäljning. Tomten ligger i Västergatans början, och mitt emot anrika Behmska Villan. Nu kan tomten bli din – för några miljoner kronor.

Så blir Kungsbackas nya restaurang

En del i den stora restaurangboomen i Kungsbacka just nu är Min Lis satsning i Valand. Efter att ha startat en kedja med 55 restauranger i Kina öppnar hon snart sin första i Kungsbacka.

– Det kommer att bli äkta Kinamat, säger hon.

ANNONS