Man gripen för misshandel i Kungsbacka.
Man gripen för misshandel i Kungsbacka. Bild: Filip Landqvist

Man gripen för misshandel i centrala Kungsbacka

Under lördagskvällen greps en man för misshandel, detta efter att ha misstänkts slagit en annan man mitt framför en ordningsvakt.

ANNONS
|

Klockan 23.54 under lördagen fick polisen in ett larm från Norra Torggatan. En man, som tros vara i tjugoårsåldern, misstänks för slagit en annan man, även han troligen runt samma ålder.

Precis innan slaget ska en ordningsvakt ha avlägsnat en av männen, av vilken anledning framkommer inte enligt polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler. När mannen som blivit avlägsnat sedan släpptes kom en okänd man fram och slog honom, mitt framför ögonen på ordningsvakten. Hur pass allvarliga skador mannen som tog emot slaget fick framkommer inte heller.

– Jag gissar att det inte var så allvarliga skador då det inte står något om att ambulans kom, men det går inte att säga helt säker, tillägger sedan Hans-Jörgen Ostler.

ANNONS

Efter konflikten grep ordningsvakten gärningsmannen med anledning av misshandel. Polispatrull kom till platsen och två anmälningar om misshandel har upprättats.

LÄS MER:Prejade mopedbil av vägen – misstänks för försök till grov misshandel

LÄS MER:Pappa terroriserade familjen – döms till fängelse

LÄS MER:Man misshandlad efter parkeringsdispyt i Vallda

ANNONS