Albin Storm och Albin Svensson målskyttar när Hanhals Kings förlorade

Hanhals Kings förlorade mötet med Halmstad borta med 2–5 (0–1, 1–1, 1–3) i Vårettan södra herr på torsdagen.

|
Halmstad vann mot Hanhals Kings

Halmstad tog ledningen efter 9.12, genom Alexander Edström assisterad av Marcus Borgh. Nästa mål lät vänta på sig. Efter 14.16 i andra perioden nätade Albin Svensson, på pass av Jacob Olbing och Jonatan Lundin-Andersson och kvitterade för Hanhals Kings.

Halmstads Alexander Edström gjorde åter igen mål, 2–1 efter 17.46 framspelad av Robin Dahse och Mattias Åkesson.

Halmstad stod därefter för tre raka mål i tredje perioden när laget gick från 2–1 till 5–1 på bara 9.14.

Albin Storm reducerade förvisso, men närmare än 5–2 kom inte Hanhals Kings. Halmstad tog därmed en stabil seger.

Halmstads Robin Dahse hade tre assists och Alexander Edström stod för tre poäng, varav två mål.

Hanhals Kings har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fyra spelade matcher. Halmstad har nio poäng.

Nästa motstånd för Hanhals Kings är Segeltorp. Lagen möts torsdag 6 januari 16.00 i Kungsbacka Ishall.