Förlust för Hanhals Kings efter tapp i tredje perioden mot Segeltorp

Trots en stabil insats i två perioder blev det förlust för Hanhals Kings hemma mot Segeltorp i Vårettan södra herr. Bortalaget Segeltorp avgjorde i tredje perioden, och vann med 5–4 (0–1, 4–3, 1–0).

|
Hanhals Kings förlorade mot Segeltorp

Emil Andersson blev matchhjälte med sitt avgörande 5–4-mål 18.38 in i tredje perioden.

Hanhals Kings tog ledningen efter 16.20, genom Emil Saarinen-Ek framspelad av Samuel Wälimaa och Erik Strömberg. Segeltorp förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 3–4 och ställningen efter två perioder var 4–4.

Segeltorp tog ledningen med 01.22 kvar att spela i tredje perioden genom Emil Andersson på pass av William Malmia och Joel Thulin. 4–5-målet blev matchens sista.

Noterbart är att Joel Thulin gjorde ett mål för Segeltorp och totalt fyra poäng och Daniel Liiv stod för tre poäng, varav ett mål.

För Segeltorp gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Hanhals Kings är på sjätte plats.

I nästa omgång har Hanhals Kings Kumla borta i ICA Maxi Arena, onsdag 26 januari 19.00.