Förlust för Varla efter tapp i tredje perioden mot Zenith

Trots en stabil insats i två perioder blev det förlust för Varla hemma mot Zenith i division 1 södra Götaland herr i innebandy. Bortalaget Zenith avgjorde i tredje perioden, och vann med 8–7 (2–2, 2–2, 4–3).

|
Varla förlorade mot Zenith

I första perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 2–2 och resultatet var 2–2 efter en perioders spel.

I andra perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 2–2 och resultatet var 4–4 efter två perioders spel.

I tredje perioden var det Zenith som var starkast. Laget vann perioden med 3–4 och matchen med 8–7.

Zeniths Fredric Clywersköld stod för fem poäng, varav ett mål och Charlie Sköld gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål. Varlas Rasmus Idewald gjorde två mål och spelade dessutom fram till två mål och Adam Davidsson gjorde ett mål och totalt tre poäng.

I tabellen innebär det här att Zenith nu ligger på åttonde plats. Varla är på femte plats.