Förlust för Varla på hemmaplan mot Munka-Ljungby

Varla förlorade mötet med Munka-Ljungby hemma med 6–10 (3–3, 1–4, 2–3) i division 1 södra Götaland herr i innebandy på lördagen.

|
Varla förlorade mot Munka-Ljungby

I första perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 3–3 och resultatet var 3–3 efter en perioders spel.

Munka-Ljungby hade övertaget även i andra perioden. Laget gick upp till 3–4 innan Varla kvitterade.

Därefter handlade dock allt om Munka-Ljungby och innan perioden var över hade laget ryckt åt sig ledningen med 4–7. Även i tredje perioden var det Munka-Ljungby som var starkast. Laget vann perioden med 2–3 och matchen med 10–6.

Noterbart är att Jonathan Olsson gjorde två mål för Munka-Ljungby och spelade dessutom fram till ett mål och William Jönsson stod för tre poäng, varav ett mål. Dessutom att Varlas Adam Torkelsson gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Varla på femte plats och Munka-Ljungby på fjärde plats.

Varla tar sig an Lund Elit i nästa match borta lördag 18 december 13.00.