Förlust i förlängningen för Hanhals Kings i bortamötet med Kumla

Hanhals Kings räckte nästan hela vägen borta mot Kumla i Vårettan södra herr. I förlängningen blev dock Kumla för starka och avgjorde till 3–2 (1–0, 0–1, 1–1, 1–0).

ANNONS
|
Kumla vann mot Hanhals Kings

David Harrysson stod för Kumlas avgörande mål 3.57 in i förlängningen.

Kumla tog ledningen efter 7.15, genom Patric Colton på pass av Jacob Sandberg och Victor Cubars. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Efter 17.58 i andra perioden slog Albin Storm till, på pass av Robin Sundman och Rasmus Rosenqvist och kvitterade för Hanhals Kings. Hanhals Kings gjorde 1–2 genom Erik Hansson efter 9.47 i tredje perioden.

Kumla kom tillbaka, och gjorde 2–2 genom Oscar Svanborg med 03.40 kvar att spela. I förlängningen tog det 3.57 innan Kumla också avgjorde till 3–2. Matchvinnare för hemmalaget blev David Harrysson, på pass av Hampus Rönning och Johan Schreiber.

ANNONS

För tabellens utseende betyder det här att Kumla ligger på sjätte plats medan Hanhals Kings har sjundeplatsen.

Söndag 30 januari 16.00 spelar Hanhals Kings hemma mot KRIF.