Förlust mot Borås för utslaget Hanhals Kings

En alltför svag start på HockeyEttan Kvalserie södra betydde att Hanhals Kings var utan chans till avancemang redan före matchen mot Borås. Därför var resultatet i matchen, som slutade 7–2 (1–2, 2–0, 4–0), utan någon betydelse för Hanhals Kings.

ANNONS
|
Borås HC vann mot Hanhals Kings

Hanhals Kings tog ledningen efter 15.22, genom Albin Storm framspelad av Erik Andersson och Ludvig Nilsson.

Borås kvitterade till 1–1 efter 17.11, genom Henrik Eriksson assisterad av Pavel Zdunov och Vadim Berdnikov.

Hanhals Kings tog ledningen på nytt efter 19.19, genom Ludvig Nilsson på pass av Erik Strömberg och Albin Storm.

Efter 5.02 i andra perioden nätade Philip Svensson, på pass av Anders Eriksson och Marcus Von Der Geest och kvitterade för Borås.

Marcus Von Der Geest gjorde dessutom 3–2 efter 18.19 framspelad av Anders Eriksson och Philip Svensson.

I tredje perioden var Borås starkast och gick från 3–2 till 7–2 genom tre mål av Jakub Kanka och ett mål av Philip Svensson och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 02.30 kvar att spela.

ANNONS

Borås Anders Eriksson hade fyra assists, Marcus Von Der Geest stod för fyra poäng, varav ett mål, Philip Svensson gjorde två mål och totalt tre poäng och Jakub Kanka gjorde tre mål.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Borås slutar på första plats, och Hanhals Kings på tredje plats.