Oavgjort för Frillesås hemma mot Bollnäs

Frillesås spelade oavgjort, 6–6 (4–4), hemma mot Bollnäs i elitseriekvalet herr.

Frillesås spelade lika mot Bollnäs

Bollnäs började bäst och gjorde 0–1 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Riku Hämäläinen till på pass av Oskar Westh.

Frillesås kvitterade till 1–1 snabbt. I fjärde minuten slog Sergey Pochkunov till framspelad av Mattias Johansson.

Frillesås tog ledningen tidigt i matchen, genom Adrian Emretsson på pass av Mattias Johansson, i 15:e minuten.

Bollnäs kvitterade till 2–2 i 17:e minuten, genom Saku Hämäläinen framspelad av Oskar Westh.

Bara tre minuter senare spelade Jakob Jenefeldt fram Markus Fremstad som såg till att Frillesås tog ledningen.

Frillesås ökade ledningen till 4–2 i 35:e minuten, genom Fredrik Johansson framspelad av Johannes Gustafsson.

Bollnäs reducerade till 4–3 strax före halvtidsvilan, åter igen genom Saku Hämäläinen på pass av Anton Dahlberg.

Direkt efter pausen nätade Philip Flodstam och kvitterade för Bollnäs.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Tim Stjernström och gav Bollnäs ledningen.

I 63:e minuten slog Fredrik Brandin till, på pass av Lukas Norrman och kvitterade för Frillesås.

Anton Dahlberg gav Bollnäs ledningen framspelad av Joel Wigren i 77:e minuten.

I 85:e minuten kvitterade Frillesås genom Fredrik Brandin på pass av Mattias Johansson. 6–6-målet blev matchens sista.

Noterbart är att Frillesås Mattias Johansson hade tre assists.

Det blev delad pott, 3–3, senast lagen möttes på Sävstaås.

Söndag 13 mars 19.00 spelar Frillesås hemma mot LAIK.