Seger för Hanhals Kings hemma mot Tyringe

Hanhals Kings vann mot Tyringe på hemmaplan i HockeyEttan Kvalserie södra. Segersiffrorna skrevs till 2–1 (1–1, 1–0, 0–0).

ANNONS
|
Hanhals Kings vann mot Tyringe SoSS

Erik Andersson blev matchhjälte med sitt avgörande 2–1-mål 18.21 in i andra perioden.

Det var andra raka för Hanhals Kings, efter 2–0-segern mot Guts i premiären.

Första perioden var jämn. Tyringe inledde bäst och tog ledningen genom Robin Ericsson efter 5.06, men Hanhals Kings kvitterade genom Erik Strömberg efter 10.51. Hanhals Kings gjorde också 2–1 efter 18.21 i andra perioden när Erik Andersson hittade rätt framspelad av Emil Backman och Rasmus Rosenqvist. Andersson fullbordade därmed Hanhals Kings vändning. Tredje perioden blev mållös, och Hanhals Kings höll i sin 2–1-ledning och vann.

I nästa omgång har Hanhals Kings Mjölby hemma i Kungsbacka Ishall, fredag 1 april 19.00.