Underläge i halvtid – då vände Frillesås och vann

Bortalaget Vetlanda hade greppet i halvtid och ledde med 1–0 i Elitserien herr i bandy. Men Frillesås vände på matchen och vann till slut med 3–2. Stor matchhjälte blev Jakob Jenefeldt, med sitt 3–2-mål i den 92:a minuten.

ANNONS
|
Frillesås vann mot Vetlanda

I den elfte minuten fick Frillesås Anton Lööf utvisad.

Vetlanda fick en bra start på matchen. Emil Nordström gjorde målet, redan i 18:e minuten. I den 49:e minuten fick Vetlanda Eetu Peuhkuri utvisad.

Nästa mål dröjde. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Adrian Emretsson och kvitterade för Frillesås.

I den 70:e minuten fick Vetlanda August Klang utvisad, och fick spela med en man mindre sista 20 minuterna.

I den 70:e minuten fick Frillesås Mattias Johansson utvisad, och fick spela med en man mindre sista 20 minuterna.

I den 72:a minuten gav Philip Lennartsson Vetlanda ledningen framspelad av Albin Renholm. Mer än så blev det dock inte för Vetlanda.

ANNONS

I den 82:a minuten fick Vetlanda Jonathan Svensson utvisad, och fick spela med en man mindre sista åtta minuterna.

Vetlanda såg länge ut att gå mot seger. I 82:a minuten kvitterade Frillesås genom Adrian Emretsson.

I den 84:e minuten fick Frillesås Fredrik Brandin utvisad, och fick spela med en man mindre sista sex minuterna.

Det matchavgörande målet kom i matchens absoluta slutskede, i 92:a minuten, när Jakob Jenefeldt gjorde 3–2 för Frillesås på pass av Fredrik Johansson. Jenefeldt fullbordade därmed Frillesås vändning. 3–2-målet blev matchens sista.

I den 95:e minuten fick Vetlanda Joakim Andersson utvisad, och fick spela med en man mindre sista minuterna.

Resultatet innebär att Frillesås ligger kvar på 13:e plats och Vetlanda på tionde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Frillesås är Vänersborg. Lagen möts söndag 28 november 17.00.