Varla missar kvalet efter förlust mot Partille

Varla missade chansen till vidare spel i Allsvenskan. Det efter förlust, 3–5 (1–1, 1–3, 1–1), på bortaplan mot Partille i division 1 södra Götaland herr på lördagen.

Partille vann mot Varla

Första perioden var jämn. Varla inledde bäst och tog ledningen genom Fredrik Pedersen efter 10.47, men Partille kvitterade genom Erik Ström i slutet av perioden. Partille hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 2.22 genom Rikard Eriksson, och gick upp till 3–1 innan Varla svarade.

Innan perioden var över hade Partille ryckt åt sig ledningen med 4–2. Efter 15.33 i tredje perioden ökade Partille på till 5–2, åter igen genom Erik Ström.

Varla reducerade dock till 5–3 genom Adam Davidsson när bara en minut återstod att spela, och skapade åter spänning matchen.

Partilles Alex Matsson hade tre assists.

Det här betyder att Partille ligger kvar på andra plats i tabellen, och Varla på femte plats.

I sista omgången har Varla Zenith hemma i Kungsbacka Sporthall, lördag 5 mars 13.00.