Nyheterav Elina Bratt LejringMustaren: Så tar du vara på äppelskörden”Det verkar bli ett jättebra äppelår” • Så gör du.
Nyheterav Mats H LjungqvistHan tar över klassiska Kvarncaféet: ”Fint läge”Drev Guldhedstornets café i 20 år – nystartar nu i Anneberg
Nyheterav Tobias SandblomVägbygge försämrar affärerna över jul: ”Tragiskt”Butiksägaren: ”Fick läsa om det i tidningen”.
Nyheterav Mathias PernheimSå firades kanelbullens dag i KungsbackaBagaren: ”Klockan tolv fanns det inte en enda kanelbulle kvar.”
Nyheterav Josefine JohanssonNu drar matfestivalen igång på torget: ”Kul att strosa runt”Marknaden lockade mycket folk - ”Det är intressant med mat”
Nyheterav Ellinor BergmanHär växer deras dröm fram: Ett konditori med guldlägeSnart dags för den stora invigningen • ”Vi vill ge gästerna en upplevelse”.
Nyheterav Tobias SandblomTobbe Ekström fick smaka på andra bullar – käkade flest av allaExtramatch krävdes för att skilja två • Vinnaren: "Hade inte käkat på hela dagen”
Nyheterav Mia SandblomKanelbullens dag har slagit igenom: ”Folk tycker det är kul”Standardbakverket utklassar kardemummabullen och chokladbollen i popularitet.
Nyheterav Mia Sandblom16-åriga Susannas ovanliga extraknäck: Säljer tårtor via Instagram”Mitt mål är att man ska bli imponerad när tårtan dukas fram” • Se bilderna på hennes skapelser
Nyheterav Mia SandblomHon öppnar kafé med tokiga tårtor i KungsbackaTamara Al Kakouni: ”Jag älskar efterrätter.”